Elkészítés: A húst megmossuk, leszárítjuk, és a csontoknál daeabokra vágjuk. A páchoz összekeverjük a paradicsomlevet, a mézet, a reszelt fokhagymát, a borsot és az olajat, a húsokat megkenjük vele. Letakarva hűtőbe tesszük 1 éjszakára.
Sütés előtt leitatjuk róla a felesleges pácot, sózzuk, majd alutálcán, vagy alufóliával letakart parázson lassan megsütjük.
A zsenge kukoricacsöveket betekerjük alufóliába, és parázsban megsütjük.
A főtt kukoricát összekeverjük joghurttal, kaporral, sóval, borssal, majd tálaljuk a sült mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.