Elkészítés: A húst megmossuk, leszárítjuk, és a csontoknál daeabokra vágjuk. A páchoz összekeverjük a paradicsomlevet, a mézet, a reszelt fokhagymát, a borsot és az olajat, a húsokat megkenjük vele. Letakarva hűtőbe tesszük 1 éjszakára.
Sütés előtt leitatjuk róla a felesleges pácot, sózzuk, majd alutálcán, vagy alufóliával letakart parázson lassan megsütjük.
A zsenge kukoricacsöveket betekerjük alufóliába, és parázsban megsütjük.
A főtt kukoricát összekeverjük joghurttal, kaporral, sóval, borssal, majd tálaljuk a sült mellé.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.