Elkészítés: A paprikákat egészben 190 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük (ha már feketedik a héja, akkor kész). Közben meghámozzuk a sárgarépát, szalagokra szeljük, 2 percre sós forró vízbe dobjuk, leszűrjük. A spárgát, a bébikukoricát és a répaszalagokat szépen elrendezzük egy tálon.
A juhtúrót, ha szükséges, kevés tejföllel vagy joghurttal és az apróra vágott zöldfűszerekkel összekverjük, félretesszük. A kisült paprikákat nejlonzacskóba tesszük, lezárjuk. Kb. 10 perc alatt megpuhul, és a külső, viaszos héj könnyen eltávolítható, kicsumázzuk. A paprikákat - nagyságuktól függően - 2-4 darabra vágjuk. A szélesebb végére kevés juhtúrós tölteléket halmozunk, feltekerjük. Ráhelyezzük a zöldségágyra, a dresszinggel meglocsoljuk, díszítjük, majd 1/2-1 órára hűtőbe tesszük.
Látványos és finom előétel vagy könnyű vacsora. A megadott mennyiségek 2 nem nagy étkű személynek elegendők.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.