Elkészítés: A pulykahúst ujjnyi szeletekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk. Megsózzuk, megkenjük mustárral, megszórjuk apróra vágott zöldfűszerrel (bazsalikom, majoranna, borsikafű), és rárakunk 1-1 szelet bacont. Óvatosan feltekerjük. 2 tekercset készítünk, és egymás mellett 4 helyen átszúrjuk bambusznyárssal. Közöttük felszeleteljük. Így kapunk 4 nyársat. Ezeket betekerjük alufóliába.
Az újkrumplit meghámozzuk, megsózzuk, enyhén fűszerezzük rozmaringgal, és betekerjük 1-1 szelet baconnal. Ezt fogpiszkálóval rögzítjük. A krumplit is betekerjük alufóliába.
A paradicsomnak a tetejét levágjuk, kikanalazzuk a belsejét. A zöldségekből salátát készítünk. A paprikákat, paradicsomot, uborkát, olívabogyót és kecskesajtot felkockázzuk. Olívaolajjal, balzsamecettel, cukorral, sóval és zöldfűszerrel (bazsalikom, rozmaring) salátaalapot készítünk, és elkeverjük a zöldségekkel. Belekanalazzuk a paradicsomkosárba. Az egészet betekerjük alufóliába.
Előmelegített sütőben közepes lángon megsütjük őket. A paradicsomot kivesszük 10 perc múlva, a krumplikat kb. 20 perc múlva, a húsokat kb. 45 perc múlva kibontjuk, és még megpirítjuk a tetejét. Utána kibontjuk, és friss bazsalikommal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.