1. A padlizsánt mossuk meg, a szárát vágjuk le, és hosszában szeleteljük fel. A mogyoróhagymát tisztítsuk meg és szeleteljük fel.
2. A cukkinit mossuk meg, vágjuk le mindkét végét, hosszában vágjuk ketté, majd a magházát vájjuk ki. A fele adag olajjal kenjük be a zöldségeket és grillsütőben kb. 8 perc alatt süssük meg. Szükség szerint többször is átkenhetjük őket olajjal.
3. Közben a levével együtt mixeljük össze a babkonzervet, adjuk hozzá egy fél citrom levét és a szétnyomott fokhagymákat. Turmixoljuk újra, egészen finom állagúra. Az oregánót adjuk a babhoz. A péphez öntsük hozzá a maradék olajat, sózzuk, borsozzuk, és megint mixeljük át.
4. A grillezett zöldséget öntsük le a babmártással, és tálaljuk friss kenyérrel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.