1. A padlizsánt mossuk meg, a szárát vágjuk le, és hosszában szeleteljük fel. A mogyoróhagymát tisztítsuk meg és szeleteljük fel.
2. A cukkinit mossuk meg, vágjuk le mindkét végét, hosszában vágjuk ketté, majd a magházát vájjuk ki. A fele adag olajjal kenjük be a zöldségeket és grillsütőben kb. 8 perc alatt süssük meg. Szükség szerint többször is átkenhetjük őket olajjal.
3. Közben a levével együtt mixeljük össze a babkonzervet, adjuk hozzá egy fél citrom levét és a szétnyomott fokhagymákat. Turmixoljuk újra, egészen finom állagúra. Az oregánót adjuk a babhoz. A péphez öntsük hozzá a maradék olajat, sózzuk, borsozzuk, és megint mixeljük át.
4. A grillezett zöldséget öntsük le a babmártással, és tálaljuk friss kenyérrel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.