Elkészítése: 1. Az első réteghez 3 tojássárgáját, 1 csomag vaníliás cukrot, 5 evőkanál porcukrot habosra keverünk. 1,5 dl vízben 2 evőkanál zselatint simára keverünk, felmelegítjük. A zselatinos vizet hozzáadjuk a sárgájához, majd a keményre felvert habot is beleforgatjuk. Egy tepsit kibélelünk fopackkal, beleöntjük a masszát, majd hűtőbe tesszük.
2. A második réteg ugyanúgy készül, mint az első, csak a sárgájához kakaót is keverünk. Ezt az első rétegre öntjük, és visszatesszük a hűtőbe.
3. 4 dl tejfölt 7 evőkanál porcukorral, 1 csomag vaníliá cukorral jól kikeverünk. 1,5 dl vizet 2 evőkanál zselatinnal összekeverünk, felmelegítjük, hozzáöntjük a tejfölhöz, majd ráöntjük a második rétegre.
4. 2 dl málnaszörpöt összekeverünk 2,5 dl vízzel elkevert 2 evőkanál zselatinnal, majd óvatosan a 3. rétegre öntjük, megdermesztjük, kiborítjuk, levesszük róla a folpackot, majd tetszés szerint szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.