Elkészítés: A tojások sárgáját jól kikeverjük 10 evőkanál cukorral, 2 teáskanál gyömbérrel, 3 evőkanál vízzel és a sütőporral. A fehérjét 1 evőkanál cukorral kemény habbá verjük. A sárgájába belekeverjük a lisztet, és óvatosan a habot. A tepsit kivajazzuk, lisztezzük, s a masszát beletöltjük. Előmelegített sütőben teljes lángon 5 percig, majd takarékon tűpróbáig sütjük (kb. 15-20 perc). Ha megsült, pár percig még a meleg sütőben hagyjuk, majd ha kihűlt, szeleteljük. Porcukorral megszórva tálaljuk, de használhatjuk tortaalapnak is, vagy tehetünk bele bármilyen krémet, lekvárt, gyümölcsöt stb..
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.