Elkészítés: A darált pulykamellet sóval, borssal, a meghámozott és finomra reszelt friss gyömbérrel jól összekeverjük. A megmosott paprikák kalapját levágjuk, kimagozzuk, a belsejüket sózzuk, borsozzuk, megtöltjük a fűszeres darált pulykahússal, olajozott tepsibe állítjuk. Ferdén rátesszük a kalapjukat, és 180 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük.
A friss ananász zöldjét levágjuk, meghámozzuk, hosszában félbevágjuk, kivágjuk a fás közepét, húsát 2x2 centis kockákra vágjuk. Az akácmézet aranybarnára karamellizáljuk, majd rászórjuk az ananászt, megfuttatjuk, meglocsoljuk a tejszínnel, és ha felforrt, lassú tűzön 1-2 percet pároljuk.
Tálaláskor a forró töltött paprikát tányérra tesszük, és körberakjuk a mézes ananászraguval.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.