Elkészítés: A darált pulykamellet sóval, borssal, a meghámozott és finomra reszelt friss gyömbérrel jól összekeverjük. A megmosott paprikák kalapját levágjuk, kimagozzuk, a belsejüket sózzuk, borsozzuk, megtöltjük a fűszeres darált pulykahússal, olajozott tepsibe állítjuk. Ferdén rátesszük a kalapjukat, és 180 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük.
A friss ananász zöldjét levágjuk, meghámozzuk, hosszában félbevágjuk, kivágjuk a fás közepét, húsát 2x2 centis kockákra vágjuk. Az akácmézet aranybarnára karamellizáljuk, majd rászórjuk az ananászt, megfuttatjuk, meglocsoljuk a tejszínnel, és ha felforrt, lassú tűzön 1-2 percet pároljuk.
Tálaláskor a forró töltött paprikát tányérra tesszük, és körberakjuk a mézes ananászraguval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.