Elkészítés: A félkarikára vágott vöröshagymát és a vékonyra felszeletelt zellert kevés olajon megpároljuk, s ehhez hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot. Rövid ideig pároljuk, majd a leveskockából készített lével felengedjük, és sóval, borssal, a citrom reszelt héjával ízesítjük.
Ebbe az alapba belerakjuk a 3-4 ujjnyi széles szeletekre darabolt nyúlgerincet, és puhára főzzük.
Ha kész, a húsokat kivesszük, és az alapot habarással besűrítjük, kiforraljuk, majd átszűrjük. E szószt a levéből kiszedett gyöngyhagymával egy percre összeforraljuk.
A húsokat tálra rakjuk, ráöntjük a szószt, mellé sós vízben főtt, hosszantira vágott burgonyát adunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.