Elkészítése: Az édesköményt megtisztítjuk, a zöldjét félretesszük. A gumót megmossuk, és vékony csíkokra vágjuk. A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A paradicsomokat rövid időre forrásban lévő, majd hideg vízbe mártjuk, és lehúzzuk a héjukat. A héj nélküli paradicsomokat nyolcfelé vágjuk és kimagozzuk. A húst leöblítjük, szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk. Forró olajban mindkét oldalán pirosra sütjük, hozzáadjuk az édesköményt, a hagymát és a fokhagymát, 3 percig együtt sütjük, majd beletesszük a sáfrányt, a paradicsomot, végül pedig az ánizslikőrt. 200 fokra (gázsütő: 3. fokozat) előmelegített sütőben lefedve kb. 20 percig sütjük. A zöldségeket sózzuk, borsozzuk, és a gyöngytyúk mellé tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.