Elkészítése: Az édesköményt megtisztítjuk, a zöldjét félretesszük. A gumót megmossuk, és vékony csíkokra vágjuk. A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A paradicsomokat rövid időre forrásban lévő, majd hideg vízbe mártjuk, és lehúzzuk a héjukat. A héj nélküli paradicsomokat nyolcfelé vágjuk és kimagozzuk. A húst leöblítjük, szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk. Forró olajban mindkét oldalán pirosra sütjük, hozzáadjuk az édesköményt, a hagymát és a fokhagymát, 3 percig együtt sütjük, majd beletesszük a sáfrányt, a paradicsomot, végül pedig az ánizslikőrt. 200 fokra (gázsütő: 3. fokozat) előmelegített sütőben lefedve kb. 20 percig sütjük. A zöldségeket sózzuk, borsozzuk, és a gyöngytyúk mellé tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.