A tej-víz keveréket csipetnyi sóval, cukorral, citromhéjjal feltesszük főni, majd hozzáadjuk a megmosott rizst. Kb. 10 perc lassú főzés után elzárjuk a tűzhelyet, lefedve hagyjuk saját gőzében párolódni, majd hideg vizes fürdőben mielőbb lehűtjük.
A málnát megcukrozzuk, a tejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük.
A kihűlt rizst összekeverjük a tejszínhab 3/4 részével, és üvegpoharakba rétegezzük a málnával. A maradék tejszínhabbal, pár félretett málnaszemmel, mentalevéllel díszítjük, jól behűtve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.