Elkészítés: 1. A sonkát robotgéppel ledaráltam, majd összekevertem a pizzaszósszal.
2. A rudakhoz a leveles tésztát kinyújtottam, majd kb. 1,5x5 cm-es darabokra vágtam a tésztát. Megkentem a pizzás krémmel vastagon, megsóztam, majd megszórtam az egészet jó sok sajttal. Utána szedtem csak szét a rudakat, és tettem tepsire, és kb. 180 fokon megsütöttem amíg meg nem pirult a tetején a sajt.
2. A batyukhoz a kinyújtott leveles tésztát 4 egyforma részre vágtam. Megkentem 2 db egyforma tésztát felvert tojással. Az egyiket nagyjából 8 részre osztottam, és az osztásokra kis halmokra helyeztem a pizzás töltelékből, majd egy csipet sajtot tettem a halmokra, megsóztam, majd rátettem a másik tésztának a tojásos felével lefelé. Jól lenyomkodtam a széleket és a kis halmok körül a tésztát. Megkentem a tetejét is tojással, megszórtam sajttal, majd 8 felé vágtam, tepsire tettem és megsütöttem.
Figyeljünk, hogy a rudakat és a batyukat ne süssük egy tepsin, mert a rudak hamarabb készen vannak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.