Elkészítés: A cukrot a tojás sárgájával habosra keverjük, hozzáadjuk a margarint, a lisztet, a sütőport, a vaníliás cukrot és a tejet, csomómentesre elkeverjük (én ezt mixerrel szoktam). A tojásfehérjét habbá verjük, és összekeverjük a másik masszával óvatosan, fakanállal. Kivajazott, lisztezett formába öntjük a masszát, tetejére bőven szórjuk a diót, mandulát, csokit, gyümölcsöket, ízlés szerint, ki mit szeret jobban. Sülés közben bele fognak süllyedni a tésztába.
200-220 fokon kb. 40-50 percig sütjük. Letakarva várjuk meg, míg kihűl, különben összeesik a tészta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.