Elkészítés: A tojást a porcukorral 2-3 perc alatt teljesen simára keverjük, majd az olvasztott, de nem forró vajjal tovább dolgozunk. A csokoládét, a mogyorót és az aszalt gyümölcsöt kis kockákra vágjuk ( az utóbbit vehetjük eleve így), majd a mazsolával az előzőekhez adjuk.
A lisztet a sütőporral összekeverjük, megsózzuk, azután ezt is hozzáadjuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan - nehogy összetörjük- a gyümölcsös masszába forgatjuk. Egy egyliteres őzgerincformát kivajazunk, kilisztezünk, és a masszát egyenletesen belesimítjuk. Előmelegített sütőben, a közepesnél kicsit kisebb lánggal kb. 50 percig sütjük. A formában hagyjuk kihűlni.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.