Előkészítés: A barackokat megmossuk, kimagozzuk, húsukat vékony gerezdekre vágjuk.
Elkészítés: A barackokat leöntjük az almalével, felforraljuk, és lassú tűzön kb. 5 percig főzzük. Leszűrjük a barackokat, a levet felfogjuk. A levet a cukorral újra felforraljuk, és 2 percig főzzük, levesszük a tűzről, beletesszük a barackokat, és hagyjuk teljesen kihűlni. Tálalás előtt belekeverjük a tejet, a levest négy tányérba szedjük, mindegyik közepére egy-egy gombóc fagylaltot ültetünk, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.