Elkészítés: A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, besózzuk. Kivajazott tepsibe fektetjük, ételízesítővel megszórjuk. Alufólia alatt addig sütjük, amíg megpuhul. Én a konzerv levéből szoktam alá önteni egy picit. Ezután alufólia nélkül megpirítjuk kicsit, majd ráöntjük az egész gyümölcskonzervet, visszatoljuk a sütőbe 10-15 percre. A végén rátesszük a lereszelt sajtot, és a sütőbe visszatéve ráolvasztjuk. Hasábburgonyával az igazi, de krumplipürével is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.