Elkészítés:
1. A joghurtot a cukorral, a vaníliás cukorral és a zselatinnal felmelegítjük. Addig kell melegíteni, amíg a zselatingombócok elolvadnak. Félretesszük, langyosra hűtjük.
2. A gyümölcsöket megmossuk, lecsöpögtetjük; ha kell, feldaraboljuk. Ha fagyasztott gyümölcsöt használunk, NE olvasszuk ki, különben eláztatja a desszertet!
3. A habpótlóból és a tejből tejszínhabot verünk.
4. Egy nagy, mély tálat folpackkal kibélelünk, beleteszünk egy kevés gyümölcsöt.
5. A tejszínhabot lazán összeforgatjuk a langyosra hűlt joghurttal, majd beletesszük a maradék gyümölcsöket is. Beleöntjük a tálba, a gyümölcsökre.
6. Az egészet lefedjük folpackkal, hűtőbe tesszük (optimálisan egy éjszakára). Tálalás előtt tortatálra borítjuk, szeleteljük. Tejszínhabbal és/vagy gyümölcsökkel tálaljuk.
Tipp: Aki szereti, keksszel vagy babapiskótával dúsíthatja.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.