Elkészítés: A kristálycukrot, a kefirt és a zselatint nagyon alaposan kézi habverővel jól összekeverjük. Kis lángon melegítjük, de ne forrjon! Az ujjunkal ellenőrizzük, ha ragad már, levesszük a tűzről. A tejet és a tejszínhabpótlót robotgéppel keményre felverjük. Fakanállal hozzákeverjük a még meleg kefires krémhez. A gyümölcsöt darabokban a forma aljára rakjuk úgy, hogy ne legyen rés közöttük. Ráöntjük a keveréket, nem baj, ha meleg. Lehűtjük, majd berakjuk a hűtőbe. Akkor jó ha megdermedt. Késsel vágjuk körbe, mielőtt leszedjük a forma szélét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.