Előkészítés: A liszthez adunk 3 tojást és 1 csipet sót, apránként simára keverjük 2 dl tejjel, és annyi ásvány- vagy szódavizet adunk hozzá, hogy folyós, vékony tésztát kapjunk. Lefedjük, fél órát pihentetjük. A gyümölcsöket meghámozzuk, lecsepegetjük, és falatnyi darabokra vágjuk.
Elkészítés: A gyümölcsöket elkeverjük a mézzel, és állni hagyjuk. Teflon bevonatú serpenyőt hajszál vékonyan kikenünk olajjal. A maradék olajat elkeverjük a palacsintatésztában. A serpenyőt felforrósítjuk, beleöntünk 1 merőkanál masszát, körbeforgatjuk, hogy mindenütt kitöltse a serpenyőt, és erős tűzön kb. 1 percig sütjük, aztán megfordítjuk, és a másik oldalát is megsütjük (fél perc). Lapos tálra csúsztatjuk. A második palacsintánál már nem kell kikenni a serpenyőt, elég a masszában lévő olaj ahhoz, hogy ne ragadjon le! Ugyanezzel a módszerrel addig folytatjuk, amíg a massza elfogy. A palacsintákat (adagonként 4-4-et) egymásra fektetjük, a tetejére halmozzuk a gyümölcssalátát, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.