Elkészítés: A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tortaformát kivajazzuk.
A vajat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, a tojásokat hozzáadjuk, majd a lisztet a sütőporral és a keményítővel hozzákeverjük. A tésztát a formába öntjük, és 20 percig sütjük.
Közben a gyümölcsöket előkészítjük (felvágjuk, kimagozzuk, vagy ha befőtt, lecsepegtetjük).
A túrómasszához szétválasztjuk a tojásokat. A vajat a cukorral, a vaníliás cukorral, majd a tojások sárgájával habosra keverjük. A fehérjékből kemény habot verünk. A túrót és a tejfölt a vajas krémhez keverjük, majd beleforgatjuk a tojáshabot és a keményítőt.
20 perc után kivesszük a tésztát, aminek ekkorra megszilárdul kissé a teteje, erre szórjuk a gyümölcsöket, ráöntjük éselsimítjuk a túrókrémet, ezt díszíthetjük gyümölccsel, majd további 20 percig sütjük a tortát. Ha kész, még 10 percig a kikapcsolt sütőben hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.