Elkészítés: A két tojássárgáját elkeverjük a cukorral. Hozzáadjuk a margarint, a vaníliás cukrot, a kefirt, a tejfölt, és a tejet. Csomómentesen elkeverjük, majd beleforgatjuk a nyers tésztát. Kivajazunk egy tepsit, megszórjuk kevés búzadarával, és beleöntjük az egész keveréket. A tésztát eligazgatjuk fakanállal, hogy mindenhol egyformán legyen. Az őszibarack befőttet kockára vágjuk, megszórjuk a tésztás massza tetejét. Az egészet megszórjuk fahéjjal, és lassú tűzön körülbelül egy óra alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.