Elkészítés: Megmossuk és megtisztítjuk a gyümölcsöket.
Az öntethez porcukorral és citromlével összekeverjük a málnát és a szedret, félretesszük.
A tócsnihoz az almát és a körtét a reszelő durva részén lereszeljük. Belekeverjük a kis darabokra vágott szilvát, a lisztet, a cukrot, csipet sót és a tojásokat. Jól összekeverjük.
Olajozott serpenyőben kanállal kis lepényeket formázunk, és mindkét oldalon megsütjük. A fordításnál vigyázni kell, mert a lepény meglehetősen lágy.
A sült lepényeket a félretett szaftos gyümölccsel tálaljuk, de cukros-fahéjas tejföllel is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.