Elkészítés: Elkészítjük a palacsintatésztát, a palacsintákat kisütjük, majd cukros túróval töltjük háromszög formára, hűlni hagyjuk.
Az öntetjez a tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, a vaníliával, pici sóval és a liszttel, majd langyos tejet adunk hozzá. Lágy, pudingszerű krémet főzünk belőle kis tűzön.
A palacsintákat leöntjük a szósszal (rétegezve), majd gyümölccsel bőven megszórjuk a tetejét (kiwi, szőlő, eper, ananász stb.) Pár óráig állni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.