Piskóta : A tojások sárgáját a kristálycukorral habosra keverjük, majd a tojás fehérjét kemény habbá verjük A két részt nagyon óvatosan - hogy ne törjön össze a hab- össze keverjük és hozzáadjuk a 3ek lisztet Tepsiben vékonyra elkenjük és 170-180fokon a sütőben aranybarnára megsütjük Töltelék : A túrót áttörjük, 2cs vaníliás cukorral, az ízlés szerint 3-4ek porcukorral, a reszelt citrom és narancs héjjal elkeverjük Belekeverjük a már előzőleg apró kockákra vágott, le szűrt barack befőttet A ha tejszínt a csomag habfixálóval kemény habbá verjük, majd óvatosan össze keverjük a már bekevert túróval A piskóta lapot tortaformával körbevágjuk, majd a piskótát beletesszük a formába Rátöltjük a bekevert túró tölteléket, és kb 4-6 órát pihentetjük a hütőben Végül a tetejét tetszés/ízlés szerint friss gyümölcsökkel (narancs, mandarin, kiwi, eper ld a fényképen) és aki szereti mentalevéllel díszítjük Ezután azonnal fogyasztható Jó étvágyat hozzá
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.