Elkészítés: A tészta hozzávalóiból piskóta tésztát készítek: a tojások sárgáját a cukorral fehéredésig keverem, hozzáadom a vizet és a citromhéját, majd a lisztet, legvégül a felvert tojásfehérjét. Kikent tortaformában megsütöm. (Most egy részt gyümölcstorta formába tettem a tésztából, hogy a tetejére ez kerüljön majd.)
Közben elkészítem a krémet: a margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra kikeverem, végül beleteszem a villával összetört tehéntúrót és a pici kockákra vágott őszibarackdarabokat.
Amikor megsült a piskóta, hagyom hűlni, majd kettévágom, megtöltöm a krém 1/3-ával ráteszem a következő piskótalapot, ismét a krém 1/3 jön, végül a gyümölcstorta sütőben sült piskóta. Körben megkenem a maradék krémmel, majd megszórom darált dióval. Ami krém megmarad, azt mind a tetejére teszem, szépen elkenem, és erre rakom az őszibarackszeleteket, a meggyszemeket, végül a csokoládédarát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.