Elkészítés: A piskótához a tojást a porcukorral, a vaníliás cukorral, a citrom reszelt héjával habosra keverjük, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, összeforgatjuk. Kikent, lisztezett tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben kisütjük. Ha kihűlt, a piskótát kettévágjuk.
A krémhez a túrót áttörjük, hozzáadjuk a porcukrot és a vaníliás cukrot, majd a kemény habbá vert tejszín felét. A túrókrémet a piskótára kenjük. A szőlőt megmossuk, leszemezzük, 2/3 részét a krémre szórjuk, befedjük a másik lappal.
Tetejére tejszínt kenünk, felszeljük, és minden szeletre habrózsát nyomunk. Szőlővel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.