Előkészítés: A papaját meghámozzuk, magjait eltávolítjuk, és kisebb darabokra vágjuk. Az ananászt meghámozzuk, éles késsel kiszedjük a húsát. Néhány gyümölcsdarabot félreteszünk a díszítéshez. A maradék gyümölcshúst külön-külön összeturmixoljuk, átpasszírozzuk, és 1-1 teáskanálnyi citromlevet keverjünk hozzá.
Elkészítés: A zselatint a csomagon szereplő utasítás szerint hideg vízben feloldjuk, hozzáadjuk a cukrot, és felforraljuk. A tojásfehérjékből kemény habot verünk, majd tovább folytatva a keverést, cseppenként hozzáöntjük a még forró zselatint. A felét a papayapüréhez, másik felét az ananászpüréhez adjuk. A tejszínt felverjük, felét az egyik keverékbe, felét a másikba keverjük. A tortalapot kettévágjuk. Az alsó lapot megkenjük az ananászhabbal, majd 10 percre visszatesszük a hűtőbe. Rátesszük a másik fél tortalapot, megkenjük a papajahabbal. Legalább 4 órára hűtőszekrénybe tesszük. A tetejét csillaggyümölcs szeletekkel, ananásszal, papajadarabokkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.