Elkészítés: A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal és a sütőporral, hozzáadjuk a 4 tojás sárgáját, a porcukrot, pici tejet. A tésztából 3 lapot sütünk a tepsi hátán. A lereszelt almát megdinszteljük ízlés szerint cukorral. Az 5 dl tejben 3-4 evőkanál cukorral megfőzzük a vaníliás pudingot, és még melegen hozzáadjuk a 4 tojásfehérje keménnyé vert habját. Egy kisült tésztalapot megkenünk a kihűlt almával, rátesszük a következő lapot, erre kerül a habos puding, majd befedjük a harmadik tésztalappal. Puha sütemény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.