Előkészítés: A burgonyát megmossuk, és héjában puhára főzzük. A sonkát ledaráljuk. A tojásokat kettéválasztjuk. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: Felforrósítjuk a margarint, beleszórjuk az étkezési keményítőt, felöntjük a tejjel, és besűrítjük. Sóval, borssal ízesítjük, és kihűtjük. A burgonyát leszűrjük, meghámozzuk, karikákra vágjuk. Kikenünk margarinnal egy tűzálló tálat, és szétterítjük benne a burgonyát. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A tojássárgáját, a sonkát a tejes masszába keverjük, végül a tojáshabot is beleforgatjuk. Az egészet a burgonyára simítjuk, és a sütőben kb. 15 percig sütjük. Rászórjuk a reszelt sajtot, és még 5 percig, pirulásig sütjük. Salátákkal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.