A tejcsokoládét felaprítjuk. Felforraljuk a tejet a vajjal, a cukorral és a tejszínnel. Ezután levesszük a tűzről, hozzáadjuk a felaprított csokit, és simára keverjük. Ezután a vaníliaaromát is belekeverjük.
A masszát kb. 3 cm átmérőjű szilikon pralinéformákba, vagy 6 db szilikon muffinformába kanalazzuk, aztán hagyjuk megdermedni. Közben a díszítéshez a tejszínt felverjük lágy habbá, majd egy kevés málnaszörpöt csorgatunk hozzá. Ha ezzel megvagyunk kemény habbá verjük. Mindezt egy egy csillagcsöves habzsákba töltjük, majd díszítjük vele a pralinékat. Végül piros cukorgyönggyel megszórjuk őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.