Elkészítés:
0. Megtisztítjuk az epret.
1. Összegyúrjuk az alábbi hozzávalókat a következő sorrendben: liszt + sütőpor + csipet só + reszelt citromhéj + apróra vágott vaj + vaníliás cukor + cukor + 3 tojássárgája + 1-2 kanál tejföl + 1 evőkanál rum. A tésztát gyorsan kell összegyúrni, különben az olvadt vajtól ragacsos lesz!
2. Kibélelünk egy közepes nagyságú tepsit sütőpapírral, beletesszük a kinyújtott tésztát, megszurkáljuk és előmelegített sütőben 10-12 percig sütjük.
3. Amíg a tészta sül, a tojások fehérjéből kemény habot verünk, hozzáadjuk a 20 dkg cukrot és néhány percre a hűtőbe tesszük (hogy nehogy összeessen).
4. A babapiskótát egy zacskóba tesszük és nyújtófával porrá törjük.
5. Kiszedjük a sütőből a félig sült tésztát, rászórjuk a babapiskóta-port, azon szétterítjük az epret, majd a keményre vert habot.
6. A süteményt visszatesszük a sütőbe, és 15-20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.