Elkészítés: 1. Verjük habosra a tejszínt. Ha édesített, akkor opcionális, hogy adunk-e még hozzá cukrot, ha nem, akkor 3-4 evőkanál cukrot tegyünk bele habosítás előtt.
2. A zselatint egy evőkanál vízzel keverjük el, melegítsük, és keverjük bele a habba.
3. A csokit olvasszuk fel. (Én mikróban szoktam, kis üvegtálban, 2-3 percig 350 W-on.)
4. Béleljünk ki egy nagyobb mélytálat alufóliával. Majd rakosgassuk körbe keksszel. Kenjünk rá egy réteg habot, és rétegezzük tovább keksszel. Csöpögtessünk rá csokit is a rétegek közé, és ismételgessük a rétegeléseket, amíg be nem telik a tál. A legtetejére keksz réteg kerüljön, majd fedjük be alufóliával.
5. Tegyük egy éjszakára vagy minimum 5 órára a hűtőbe.
6. Tálaláskor szedjük le róla az alufóliát, borítsuk ki egy tálcára, és már lehet is szeletelni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.