Elkészítés: A tésztához a sütőporos lisztet a vajjal elmorzsoljuk, majd a cukorral, a tojássárgájával és 1,5 dl tejjel összegyúrjuk. Lisztezett deszkán 3 részre vágjuk, egyesesével kb. 30x30 cm-es lapokra nyújtjuk. Lisztezett tepsiben, előmelegített sütőben kb. 12 percig sütjük. Ha kihűltek a lapok, az egyiket összetörjük, majd a maradék tejjel leforrázzuk.
A krémhez a vajat a cukorral habosra keverjük, a rummal, a baracklekvárral és a kakaóval ízesítjük, majd a leforrázott tésztalaphoz adjuk. A krémet a két lap közé kenjük. A tetejéhez a habbá vert tojásfehérjét vízgőzre állítjuk, és a cukorral 4-5 percig tovább verjük, a tésztára kenjük, majd a megolvasztott csokit rácsorgatjuk. Villával megcifrázzuk, és hűtőben dermedni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.