A lisztet összegyúrjuk a vajjal, 1 tojással, 10 dkg cukorral, csipetnyi sóval. A tészta kétharmadát kivajazott tepsibe simítjuk és forró sütőbe toljuk. 10 percig sütjük. Kivesszük, megkenjük a lekvárral. A megmaradt tésztából vékony hengereket sodrunk. A maradék tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a maradék cukorral kikeverjük, a fehérjét kemény habbá verjük. A krémbe keverjük a darált mogyorót. Végül hozzáadjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét. A krémet a lekvárra simítjuk, majd rácsosan ráfektetjük a tésztasodralékot. Visszatoljuk a sütőbe és további 25-30 percig sütjük. Szeletekre vágva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.