Elkészítés: Az almát felszeleteljük. A mézet a margarinnal megolvasztjuk, beletesszük a felszeletelt almát. Pár percig pároljuk, majd kivesszük az almaszeleteket, hagyjuk kihűlni. A vaníliapudingot 2,5 dl vízben simára keverjük és felfőzzük, majd szintén hűlni hagyjuk. A túrót a cukorral és a reszelt citromhéjjal jól kikeverjük. 1 dl vizet felforralunk, majd levéve a tűzről belekverjük a zselatint. Hagyjuk kihűlni. Majd a túrós masszához keverjük a kihűlt pudingot, majd hozzákeverjük a zselatint is. A tejszínt kemény habbá verjük, és ezzel is jól összekeverjük a krémet. Egy tortaformába tesszük az almát, majd a tetejére simítjuk a krémet. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen, és jól összeérjenek az ízek. Jó étvágyat hozzá!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.