Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, és kibélelünk vele egy normál nagyságú tepsit, az oldalát is, körülbelül 2 cm magasan.
A túrót összekeverjük a tojássárgájával, a porcukorral, a pudingporral, a citrommal, majd hozzáadjuk a tejet, és habverővel jól elkeverjük.
Beleöntjük a tésztával kibélelt tepsibe, előmelegített sütőben, csökkentett lángon 45 percig sütjük.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük a porcukorral gőz fölött, majd a túró tetejére simítjuk, és további 10 percig sütjük. Kiadós, finom sütemény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.