Elkészítés: A hagymát összevágom, nem kell apróra, inkább gerezdekre. A vajat beleteszem egy lábosba, és hozzárakom a hagymát, kicsit megsózom (vigyázat, az erőleves is sós), megborsozom. Lefedem, és hagyom, amíg a hagyma puhára párolódik. Addig kb. 1 liter vízben megfőzöm az erőleveskockákat, majd amikor puhára főtt a hagyma, 2 evőkanál lisztet adok hozzá, és ráöntöm a levest. Tálaláskor a tányérra reszelek sajtot, és erre öntöm a forró levest. Lehet hozzá pirított kenyérkockákat is adni.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.