Elkészítés: A csicseriborsót előző este bő vízbe beáztatjuk. Másnap reggel leszűrjük, egy nagy edénybe öntjük a borsót, és vízzel bőségesen felöntjük, megsózzuk, majd puhára főzzük.
A hagymát, fokhagymát megtisztítjuk, kisebb darabokra vágjuk. A sárgarépát megtisztítjuk, lereszeljük, majd a leszűrt csicseriborsót, a lisztet, a fűszereket hozzáadjuk, és botmixerrel összetörjük (vagy húsdarálón ledaráljuk, majd kézzel összedolgozzuk), amíg sűrű pürét kapunk.
A masszából kis gombócokat formálunk. A tojássárgáját felverjük, a gombócokat beleforgatjuk, és forró olajban aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.