Elkészítés: A lisztet egy dagasztóedénybe öntöm, vízben elkeverem az élesztőt, a liszthez öntöm, sót és 1-2 evőkanál olajat teszek még hozzá. Ezt bedagasztom. Míg kel a tészta, karikára vágom a hagymát, margarinon üvegesre párolom, ételízesítővel, pirosarannyal (és esetleg sonkával) ízesítem. A végén rászórok 1-2 evőkanál lisztet, hosszáöntöm a tejfölt, összeforralom, míg főzelék sűrűségű lesz.
A tésztát kiolajozott tepsíbe simítom, s néhány percig elősütöm, majd a tetejére halmozom a hagymás krémet, s így készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.