Előkészítés: A pulykamellszeleteket megmossuk, szárazra töröljük, mindkét oldalát bedörzsöljük sóval, és megszórjuk curryvel. A hagymát megtisztítjuk, és vékony szeletekre vágjuk. A petrezselymet megmossuk, és felaprítjuk.
Elkészítés: Serpenyőben felforrósítjuk a margarint, és a pulykamellszeletek mindkét oldalát szép pirosra sütjük benne. Kiszedjük, és melegen tartjuk. A hagymát forrásban lévő vízbe dobjuk, és 5 percig főzzük. Ezután leszűrjük, lecsepegtetjük, beletesszük a visszamaradt zsiradékba, és állandóan kevergetve kb. 5 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a mustárt, összekeverjük, és ismét kb. 5 percig sütjük. A túrót rámorzsoljuk a hagymára, jól összekeverjük, és még egyszer felforraljuk. A melegen tartott húst tányérra tesszük, a hagymával körítjük, petrezselyemmel megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.