Elkészítés: A lisztet a tojásokkal, a só felével és a vízzel összekeverjük. A simára kevert masszát lobogó, forró, sós vízbe szaggatjuk (hagyományos galuskát főzve), majd kiszedjük, és tálba tesszük.
A hagymát megtisztítjuk, fölszeleteljük, azután gyűrűire szedjük. A vaj és az olaj keverékében megpirítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, a galuskával összekeverjük.
A bekevert galuskát egy jénai tálba tesszük, tetejét sajttal megszórjuk, azután forró sütőben addig sütjük, míg a sajt a tetejére ráolvad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.