Elkészítés: 1.) A tészta hozzávalóit kenyérsütőgépben (vagy hagyományos módon) bedagasztjuk, kelesztjük.
2.) Lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk, és megkenjük a darált tepertővel. Megszórjuk őrölt borssal, és összehajtjuk, mint egy füzetet. Kinyújtjuk, majd megint összehajtjuk. 3x ismételjük meg a hajtogatást, de hajthatunk rajta 4-et, vagy 5-öt is. A hajtogatások között hagyjuk kicsit pihenni-kelni a tésztát.
3.) Végül nyújtsuk ki ujjnyi vastagra, rácsozzuk be, és szúrjuk ki pogácsaszaggatóval, majd tegyük a pogácsákat sütőpapírral bélelt tepsire. A pogácsák tetejét felvert tojással megkenjük, majd előmelegített sütőben, kb. 200 fokon, kb. 20 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.