Előkészítés: A halat lecsepegtetjük, szétmorzsoljuk. A citromot alaposan megmossuk, és vékony karikákra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, és vékonyra szeleteljük. A kétféle sajtot megreszeljük, és összekeverjük. Nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd vékonyan kiolajozunk. A sütőt 250 fokra (gázsütő: 5. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: A tésztát akkora lappá nyújtjuk, hogy a tepsit teljesen betakarja, majd belesimítjuk. A halat úgy szórjuk a tésztára, hogy a szélén 1 cm széles csík üresen maradjon. A felszeletelt fokhagymát ráhintjük, és a citromkarikákat ráfektetjük, majd megszórjuk a sajttal. A tészta üres szélét olajjal megkenjük, és a sütőben 15-20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.