Elkészítés: Vágd fel a zsömléket, vajazd meg őket. Nyisd ki a halkonzervet. A zsömlék alsó felére tegyél 1-1 tonhalat. A tojásokat 10 perc alatt főzd keményre, majd öntsd le a forró tojásokat hideg vízzel, mert így sokkal könnyebb megtisztítani őket, tojásszeletelővel pedig szép vékony szeletekre tudod a keménytojásokat. Szeleteld fel a két megmosott paradicsomot, majd tedd ezt és a felvágott tojásokat a hal tetejére. Mindezt szórd meg szójababcsírával, borítsd rá a zsömle tetejét. Ha a kész hamburger, egy kicsit összenyomod, könnyebb lesz átharapni. :-)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.