A halrudakat tegyük egy tepsibe, és előmelegített sütőben süssük meg, így kevésbé lesznek zsírosak. Ha kész, daraboljuk fel őket. A cukkinit kockázzuk fel, majd sós vízben főzzük 5 percig.
A hagymát tisztítsuk meg és szeljük nagyobb darabokra, aztán a fél paprikát is vagdaljuk hasonló méretű cikkekre. A hurkapálcákra váltakozva szúrjunk hal-, paradicsom-, hagyma-, cukkini - és paprikadarabokat, valamint sampinyongombát.
Helyezzük a tányérokra a salátaleveleket, majd mindegyikre tegyünk három darab nyársat. Csepegtessük le őket olívaolajjal, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint, majd bőségesen szórjuk meg az apróra vágott, friss zöld fűszerekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.