Elkészítés: A sárgadinnyét magozzuk ki, távolítsuk el a héját. 1/3 részét vágjuk össze, mézzel, pici sóval, fehérborral és citromlével lassú tűzön főzzük. Amikor megfőtt (8-10 perc), tegyük bele a tejszínt, forraljuk össze, majd passzírozzuk át. Az áttört mártásba tegyük bele a citrom reszelt héját és a visszamaradt, darabokra vágott dinnyét. Ismét forraljuk össze.
A halszeleteket sózzuk, 10 percen át pihentessük, majd forró olajon kíméletesen süssük meg.
A rizst pároljuk meg. A szárzellert tisztítsuk meg, vágjuk csíkokra, és forró, sós vízben főzzük 5-6 percig. Amikor még roppanós, szűrjük le, és olvasztott vajon forgassuk át.
Tálalásnál a rizs mellé helyezzük a zöldséget és a halszeletet, és a dinnyemártással kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.