Elkészítés: A főtt halhúst (az olajos halakat előbb lecsepegtetjük) ujjal végignyomogatjuk, hogy az esetleges szálkákat eltávolíthassuk, majd a halat szitán átpasszírozzuk. A margarint megolvasztjuk, a bagettet vékonyan felszeleteljük.
A halhúst összekeverjük a citromlével, a margarinnal, a tejszínnel, csipet sóval, és géppel habosra keverjük. Beleforgatjuk a snidlinget, és hűtőbe tesszük pihenni.
Közben a zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és apróra összevágjuk. Az öntethez kikeverjük az olajat az ecettel, majd a zöldségekre öntjük. Tányérokra szétosztjuk.
A bagettszeleteket megpirítjuk és megkenjük a halhabbal. A zöldségek tetejére fektetjük, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.