Elkészítés: A tegnap készített halászléből este kiveszem az esetleg benne maradt halszeleteket, ha filéből készült a halhús, benne maradhat, csakúgy, mint a belsőségek. Este, lefekvés előtt a halászlevet hűtőbe vagy hűvös helyre teszem, így reggelre megkocsonyásodik.
Reggel kenyérszeleteket pirítok, kanállal ezekre szedek a halkocsonyámból, igény szerint sózom, borsozom, megszórom őrölt pirospaprikával, vagy megkenem piros arannyal, esetleg csípős paprika krémmel.
Vendégeimnek ébredés utáni meglepetés reggelinek tálalom, aki nem vezet, aznap megúsztathatja a halat egy könnyű fehér, vagy rozé borral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.