Elkészítés: A vajat kikeverem az apróra vágott petrezselyemmel, a zúzott fokhagymával, sóval és borssal. A halat megmosom, leitatom róla a nedvességet. Mindegyik szeletet megkenem a fűszeres vajjal, feltekerem. Fogpiszkálóval megtűzöm, egy jénai edényben sorba lerakaom, majd meglocsolom a fél citrom levével, és a maradék fűszeres vajjal megkenem. Felöntöm a fehérbor felével, és fólia alatt 20 percig sütöm. Leveszem a fóliát, pirítom egy kicsit, majd kiszedem a haltekercseket, félrerakom. A tejszínt és a maradék fehérbort összekeverem 1 kanál ételsűrítővel, a jénaiba öntöm a szafthoz, visszatolom a sütőbe, majd összeforralom. Visszarakom a haltekercseket, és már csak annyi időre tolom vissza, hogy átmelegedjen. Tetejét is megszórom apróra vágott petrezselyemmel. Friss vegyes salátával, rizskörettel és sok vékonyra szeletelt és negyedelt citrommal tálalom. Jó kis könnyű, ízletes halétel!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.