Elkészítés: A 6 tojásból piskótát sütünk, még melegen konyharuhába csavarjuk, és ott hagyjuk kihűlni. Amíg a piskóta hűl, elkészítjük a pudingot (ennek hozzávalóit nem írtam a recepthez, mert pudingja válogatja, mihez mennyi cukor és tej kell). Ha kész a puding, hagyjuk kihűlni.
A piskótát kitekerjük a ruhából, és megkenjük a lekvárral, felszeleteljük 1 centi vastag szeletekre. Egy nagy, öblös porcelántálat vagy Charlotte-formát kibélelünk folpackkal. Kirakjuk a piskótatakerccsel, a tetejére hagyunk egy kicsit. A tejet és a feketekávét összekeverjük, ebben fogjuk megmártani a babapiskótákat. A lekváros piskótára először pudingot rakunk, arra gyümölcsöt szórunk, végül a megmártogatott babapiskótákat tesszük rá. Ezt addig folytatjuk, amíg a tál megtelik, ügyelve arra, hogy a tetejére puding kerüljön. Ebbe belenyomkodjuk a maradék piskótatekercseket, és lefedjük folpackkal. Egy éjszakát a hűtőben pihentetjük, utána leszedjük a tetejéről a folpackot, tálra borítjuk, és az oldaláról is lehúzzuk. Szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.