A húslevest forraljuk fel és tegyük bele az oregánó felét, lassan csorgassuk bele a kukoricadarát.
Kb. 10 percnyi főzés után simítsuk kivajazott tűzálló formába (vagy tepsibe).
Közben tisztítsuk meg a vöröshagymát, és vágjuk apró kockákra. Kevés zsiradékon pároljuk üvegesre, majd adjuk hozzá a sóval és borssal ízesített darált húst.
Ha megpirult, keverjük bele a paradicsompürét is, és a masszát kenjük a puliszkára.
A paradicsomot tisztítsuk és mossuk meg, vékonyan szeleteljük fel. A paradicsomkarikákkal borítsuk be a puliszkára kent darált húst, majd szórjuk meg durvára őrölt borssal és a félretett oregánóval. Végül 200 fokra előmelegített sütőben süssük kb. 20-30 percig.
Elkészítési idő: kb. 30 perc
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.